(untitled) (Лінгвостилістичні студії, 2018)
У статті проаналізовано домінантну рису мовотворчості Олеся Гончара – індивідуально-авторське словотворення; з’ясовано концептуальну значимість, умотивованість і природність новотворів, насамперед у назвах людини та суспільних явищ; визначено продуктивні, малопродуктивні й непродуктивні способи словотворення; схарактеризовано потенційні можливості різних частин мови у творенні оказіональних найменувань Олеся Гончара.