(untitled) (Лінгвостилістичні студії, 2020)
У статті розглянуто проблеми ідентифікації селян у XVI-XVIII століттях на території Грабовського старостату. У дослідженні сконцентровано увагу на розгляді архівних матеріалів, які дійшли до наших днів. Було виокремлено кілька головних чинників, що сприяли утворенню прізвищ селян. На цей процес важливий вплив мало явище білінгвізму, яке побутувало на досліджуваній території. У роботі використано архівні джерела.