(untitled) (Лінгвостилістичні студії, 2023)
У статті порушено проблему лінгвостилістичних особливостей творів Д. Донцова на матеріалі антонімів. З’ясовано, що антонімія у творах мислителя часто є авторським новотвором, який віднаходить свою специфіку лише в певному смисловому оточенні. Уживані в Д. Донцова антоніми роблять текст чітким, виразним, образним, аргументованим та емоційним.