(untitled) (Лінгвостилістичні студії, 2022)
У статті комплексно проаналізовано дібрані з новітніх медіаджерел висловлення дебітивної модальності, з’ясовано їхні семантико-прагматичні особливості, ступінь вияву дебітивного значення як невідворотної, необхідної, доцільної чи рекомендованої дії, закцентовано на емоційно-експресивному навантаженні досліджуваних конструкцій, що виконують роль засобів маніпулятивного впливу на читача.