Формування комунікативної компетентності у студентів-іноземців. Рецензія на наукове видання Масицька Т. Є. Українська мова як іноземна: комунікація: навчальний посібник. Луцьк: Вежа-Друк, 2019. 232 с. (Лінгвостилістичні студії, 2019)
ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У СТУДЕНТІВ-ІНОЗЕМЦІВ.РЕЦЕНЗІЯ НА НАУКОВЕ ВИДАННЯМасицька Т. Є. Українська мова як іноземна: комунікація : навчальний посібник. Луцьк: Вежа-Друк, 2019. 232 с.