Нові напрацювання у сфері вітчизняної лінгвостилістики. Рецензія на монографію Тєлєжкіної О. О. «ЗВУК–СЛОВО–ТЕКСТ: мова української поезії ІІ половини ХХ – початку ХХІ століття (Лінгвостилістичні студії, 2020)
НОВІ НАПРАЦЮВАННЯ У СФЕРІ ВІТЧИЗНЯНОЇ ЛІНГВОСТИЛІСТИКИ.РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮТєлєжкіна О. О. «ЗВУК–СЛОВО–ТЕКСТ: мова української поезії ІІ половини ХХ – початку ХХІ століття». Харків: Майдан, 2020. 370 с.