Графічні засоби в епістолярних текстах Лесі Українки (Лінгвостилістичні студії, 2020)
У статті розглянуто використання графічних засобів у епістолярних текстах Лесі Українки; виокремлено найважливіші прагматичні функції графічних стилістичних засобів; простежено, що в епістолярних текстах Леся Українка найчастіше використовувала підкреслення (зокрема, в етикетних ситуаціях,  вказуючи на певні атрибутивні ознаки, кількісні характеристики, зазначаючи адресу, дні тижня), менш продуктивне написання слів курсивом.
Keywords: параграфеміка; синграфеміка; супраграфеміка; топографеміка; підкреслення