Поняття ідіолекту в українському політичному дискурсі (Лінгвостилістичні студії, 2015)
У статті розглянуто проблему витлумачення ідіолекту в українському політичному дискурсі. На матеріалі публічних виступів українських політиків П. Порошенка та А. Яценюка проаналізовано спільні та відмінні лексико-граматичні і прагмастилістичні особливості їхніх ідіолектів,  які індивідуалізують мовлення, сприяють забезпеченню зв’язку з аудиторією. Ключові слова: політичний дискурс, політична мова, мовна особистість, ідіолект, індивідуальний стиль. Посилання