Парцеляція як прийом експресивного синтаксису в системі ідіостилю Оксани Пахльовської (Лінгвостилістичні студії, 2015)
У статті розглянуто прийом парцеляції у поетичних, прозових та есеїстичних творах Оксани Пахльовської. Визначено основні типи парцельованих конструкцій, що найчастіше трапляються в творах автора. Проаналізовано функції, які може виконувати парцеляція в ідіостилі мовної особистості Оксани Пахльовської. Ключові слова: ідіостиль, експресивний синтаксис, парцеляція, парцелят, конструкція, функція. Посилання