Послання як засіб релігійної комунікації (Лінгвостилістичні студії, 2015)
У статті проаналізовано специфіку релігійної комунікації, особливості конструювання комунікативного акту посередництвом сучасних релігійних послань. Основну увагу акцентовано на способах репрезентації послань та ролі передавача та інтерпретатора цього типу тексту. Ключові слова: релігійне послання, комунікація, комунікативний акт, адресант, адресат, передавач. Посилання