Детермінологізація як засіб неосемантизації термінів у художньому стилі сучасної української мови (Лінгвостилістичні студії, 2017)
У статті здійснено спробу комплексного аналізу активних детермінологічних процесів на новітньому етапі розвитку української мови, проаналізовано термінологічні одиниці та перехідні явища в прозі Галини Тарасюк (термінологізації, детермінологізації та метафоризації (тобто набуття нового значення) термінів).
Keywords: термінологізація; детермінологізація; неосемантизація; інтелектуалізація; галузеві терміни