Вербальний образ Волинського Полісся в романі Василя Гея «Тенета для Полісся» (Лінгвостилістичні студії, 2018)
У статті досліджено текст роману Василя Гея «Тенета для Полісся» з погляду вербальних можливостей лексики задля створення образу Волинського Полісся, змалювання образних картин поліської природи. Основну увагу зосереджено на домінантах, образних номінаціях та стилістичних конструкціях, які розкривають особливості індивідуального стилю письменника.
Keywords: домінантні лексеми; лексичні мікрогрупи; пейзажний опис; образні номінації