Словесні скарби Лариси Петрівни Павленко (Лінгвостилістичні студії, 2018)
У статті актуалізовано основні біографічні виміри Л. П. Павленко й проаналізовано її науковий доробок як відомого мовознавця. Виокремлено напрями її досліджень, зокрема ті, що стосуються історії мови, ономасіології та лінгвоперсонології.
Keywords: Л. П. Павленко; історія мови; ономасіологія; лінгвоперсонологія